Did I Mention I Love You? (DIMILY 1) – Estelle Maskame

De 19-jarige Estelle Maskame ­uit Schotland verovert momenteel de wereld met ­haar romantische #DIMILY-trilogie met geheimen, leugens en drama in overvloed. Het eerste deel heet Did I Mention I Love You?

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Taylor, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag.

En toch… trekken Eden en Taylor steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus, en bovendien heeft Taylor al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Titel: Did I Mention I Love You?
Serie en deel: DIMILY 1
Auteur: Estelle Maskame
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048834754
Voor Young Adults.

Lees ook:Did I Mention I Need You? (DIMILY 2) – Estelle Maskame
Lees ook:Did I Mention I Miss You? (DIMILY 3) – Estelle Maskame
Lees ook:In het diepe – Estelle Maskame
Lees ook:Aan het hof van Eden – Joelle Charbonneau
Lees ook:Dit laaiende vuur – Estelle Laure

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>