Als geen ander – Una LaMarche

Voor fans van Rainbow Rowell en John Green is er nu een nieuw liefdesverhaal verschenen van Una LaMarche: Als geen ander. “Een eerste liefde raakt je altijd tot in de kern van je wezen. Maar alleen de meest wezenlijke liefde verandert je leven voor altijd.”

Devorah is een lief meisje dat nooit is afgeweken van haar strenge chassidische opvoeding. Jaxon is een grappige en slimme nerd die zich nooit gemakkelijk heeft gevoeld in de buurt van meisjes.

Ze hebben hun hele leven doorgebracht in Brooklyn aan weerszijden van dezelfde straat. Hun paden hebben elkaar nooit eerder gekruist… Tijdens een orkaan stranden ze samen in een lift, waar het lot ze geen andere keuze laat dan een verbinding aan te gaan.

Hoewel hun relatie ten strengste verboden is, spreken Devorah en Jax in het geheim met elkaar af en riskeren ze alles om samen te kunnen zijn. Maar hoe ver kunnen ze gaan?

Titel: Als geen ander
Auteur: Una LaMarche
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000344246
Voor Young Adults.

Lees ook:De Zuurtjes
Lees ook:Wereldmeiden! Een droomjaar
Lees ook:Ik denk dat dit het einde is – Maren Stoffels
Lees ook:4 vriendinnen, 1 spijkerbroek
Lees ook:4 Vriendinnen 1 Spijkerbroek – filmeditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>