Het leven van de ander – Katie Dale

Hoe kun je verlangen naar de toekomst, als je verleden een leugen is? Het leven van de ander van Katie Dale is een meeslepend verhaal over twee meisjes wier leven op de kop komt te staan als ze erachter komen dat ze als baby zijn verwisseld.

Als Trudie Kenning na een lang ziekbed sterft aan de erfelijke en nog altijd dodelijke ziekte van Huntington stort het leven van haar achttienjarige dochter Rosie in.

Ze verliest niet alleen haar moeder, maar blijft ook achter met kwellende vragen: heeft zij het gen dat de ziekte veroorzaakt ook? Zal haar leven net zo eindigen als dat van haar moeder?

Als ze besluit haar DNA te laten testen zodat ze weet waar ze aan toe is, doet Sarah, de beste vriendin van haar moeder en tevens de verloskundige die Rosie achttien jaar eerder geboren heeft zien worden, een bekentenis.

Trudie zou niet Rosies echte moeder zijn geweest Hoe is dit mogelijk? Rouwt ze om een moeder die niet de hare is? Maar als Trudie niet haar moeder was, wie was dat dan wel?

Overweldigd door emoties besluit Rosie op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Maar al snel ziet Rosie zich geconfronteerd met een hartverscheurend dilemma moet ze in de leugen blijven leven of een waarheid aan het licht brengen die de levens van iedereen om haar heen op hun kop zal zetten?

Titel: Het leven van de ander
Auteur: Katie Dale
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045210049
Voor Young Adults.

Lees ook:Midnight Sun – Trish Cook
Lees ook:Op het randje – Katie McGarry
Lees ook:Rosie en Moussa: De brief van papa
Lees ook:Rosie en Moussa voor altijd – Michael De Cock
Lees ook:Als het waar is – Tara Altebrando

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>