Sky is the limit – Caja Cazemier

Je moet in het leven je eigen weg vinden… Daarover gaat de jeugdroman Sky is the limit van Caja Cazemier, een mooi coming-of-age verhaal.

Alles is mogelijk, zegt Sky’s moeder altijd, ‘the sky is the limit’. En daarom heet Sky naar dit levensmotto van haar moeder, een onverbeterlijke optimist. Zelfs als ze net als haar man ontslagen wordt, blijft ze bij haar motto; dit betekent alleen maar nieuwe kansen.

Op een dag krijgen Sky en haar broertje Boy het grote plan te horen: ze gaan verhuizen naar Vlieland. Hun vader kan op de veerboot aan de slag en hun moeder wil een B&B beginnen.

Maar Sky is niet erg enthousiast. Haar school, beste vriendin en vertrouwde omgeving opgeven…? Sky leert zichzelf door de nieuwe omstandigheden steeds beter kennen. Ze komt erachter dat ze niet hetzelfde hoeft te willen als haar moeder, en dat haar naam beter bij haar past dan ze aanvankelijk dacht.

Titel: Sky is the limit
Auteur: Caja Cazemier
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021674926
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Mission impossible – Caja Cazemier
Lees ook:Middelbare scholieren drinken steeds meer
Lees ook:Like me! – Caja Cazemier
Lees ook:Made by Indira – Caja Cazemier & Martine Letterie
Lees ook:#selfie – Caja Cazemier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>