Nieuwe uitgave: De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson

De hemel begint bij je voeten is Jandy Nelson’s debuutroman voor Young Adults. Nelson brak wereldwijd door met de bestseller Ik geef je de zon. Blossom Books bracht het eerstgenoemde boek onlangs opnieuw uit in een prachtige luxe editie.

Lennie Walker is zeventien als haar zus Bailey plotseling overlijdt. Vanaf dat moment staat ze er alleen voor, terwijl Lennie gewend is veilig in de schaduw van haar temperamentvolle zus te blijven.

Daarbij zijn er, ondanks haar niet-bestaande voorgeschiedenis met de liefde, opeens twee jongens die haar aandacht vragen.

Toby was het vriendje van Bailey, en ze lijken als enigen elkaars verdriet écht te begrijpen. Joe is nieuw, komt uit Parijs en heeft een magische grijns en een ongelooflijk muzikaal talent. Lennie worstelt met haar nieuwe plaats in het middelpunt van de belangstelling én met de aandacht van Toby en Joe.

Bij de een vergeet ze haar verdriet, maar alleen de ander kan haar troosten. Voor Lennie zijn de jongens als de zon en de maan. En ze weet dat als die botsen, de hele wereld explodeert.

Titel: De hemel begint bij je voeten
Auteur: Jandy Nelson
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020679854
Voor Young Adults.

Lees ook:De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson
Lees ook:Ik geef je de zon – Jandy Nelson
Lees ook:Het Boekendagboek – Caroline Cracco
Lees ook:Codenaam Coco – Carmen Reid
Lees ook:Zac & Mia – A.J. Betts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>