Uitverkoren

Deze mix van romantiek, actie en realistische horror zal elke lezer in zijn greep houden.

De dertienjarige Kyra is opgegroeid in een zeer geïsoleerde gemeenschap. Haar vader heeft drie vrouwen, zijzelf heeft twintig broers en zussen, en er zijn zelfs nóg twee kinderen op komst.

Over haar leefomgeving heeft Kyra zich nooit iets afgevraagd. Totdat ze langzaamaan steeds meer in contact komt met de buitenwereld.

In het geheim bezoekt ze de Boekenbus om verboden boeken te lezen. En ze ontmoet Joshua, op wie ze verliefd wordt, terwijl Kyra haar geliefde eigenlijk niet zelf mag kiezen.

Als Kyra vervolgens moet trouwen met haar zestigjarige oom – die al zes vrouwen heeft – staat Kyra voor een wanhopige keuze. Hierbij wordt ze geconfronteerd met geweld en haar eigen angst om haar familie voor altijd te verliezen.

‘Een krachtig en hartverscheurend boek over liefde en hoop. Het schrijnende verhaal van een meisje dat worstelt om zichzelf en uiteindelijk de waarheid te vinden.’ Meg Cabot

Titel: Uitverkoren
Auteur: Carol Lynch Williams

[isbn]9789047512141[/isbn]

Lees ook:De onsterfelijken – Blauwe maan
Lees ook:Over de grens – Ineke Kraijo
Lees ook:Naondel (Kronieken van het Rode Klooster 2) – Maria Turtschaninoff
Lees ook:Preview Blauw maan
Lees ook:Bang geboren – Kevin Brooks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>