Een andere Elliot

Elliot Sutton wordt op school gruwelijk gepest. Als hij uiteindelijk van school verandert, is hij vastbesloten niet opnieuw doelwit te worden. Hij zal zichzelf compleet anders voor moeten doen. Cool. Onverschillig. Ondoorgrondelijk.

Zijn plan lijkt te slagen: zijn nieuwe identiteit houdt hem buiten schot. Het slachtoffer is toeschouwer geworden.

Maar daar blijft het niet bij. Elliot wordt uitgenodigd door de Guardians, een onzichtbare groep ouderejaars die de school achter de schermen ‘bestuurt’ met een anonieme, stille vorm van terreur. Ze hebben altijd gekregen wat ze willen. En nu hebben ze hun zinnen gezet op Elliot. Ze vuren hem aan om precies dat te worden waaraan hij zojuist was ontsnapt.

Wanneer Elliot ondertussen verliefd wordt op de eigenaardige Louise en in het geheim bevriend raakt met het grootste pestslachtoffer van school, lijkt hij steeds verder verstrikt te raken in zijn verschillende rollen. Tot hij leert voor zichzelf te kiezen.

In deze bijzondere debuutroman wordt de wereld van pesten op school in al zijn beklemming naar voren gebracht. Als geen ander weet Graham Gardner de dreiging en de onontkoombaarheid voelbaar te maken.

Titel: Een andere Elliot
Auteur: Graham Gardener

[isbn]9789056379445[/isbn]

Lees ook:Ontdek de wetenschap met de flipperkast – Ian Graham
Lees ook:Bang geboren – Kevin Brooks
Lees ook:Mijn oma is een superheld – Marloes van Loon
Lees ook:Ik wil naar verder – Anne Provoost
Lees ook:Hou vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>