Waar is de kleine brandweerauto? – Joachim Krause

Waar is de kleine brandweerautoTaaatuuu! Er is brand uitgebroken in een huis. Met loeiende sirenes rijden de brandweermannen in de tankspuitauto naar de brandhaard. De hoge ladder wordt uitgeschoven en de brand wordt geblust met de hogedrukslang.

Ook op de snelweg heeft de brandweer zijn handen vol: er is een ongeluk gebeurd en de rijbaan moet schoongemaakt worden. En er is nog veel meer te ontdekken. Want op elke dubbele pagina is de kleine speelgoedbrandweerauto verstopt. Kun jij hem vinden?

De korte teksten nodigen uit om te zoeken. De vele details en verborgen grapjes maken dit boek keer op keer een ontdekkingstocht. Een feest voor alle kleine brandweermannen!

Van de kartonboeken Joachim Krause zijn inmiddels ruim 50.000 exemplaren verkocht. Dit boek over de brandweer maakte de Duitse illustrator speciaal voor zijn fans in Nederland.

Titel: Waar is de kleine brandweerauto?
Auteur: Joachim Krause
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025113803
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Kerstfeest in het dierenbos – Joachim Krause
Lees ook:Waar is de kleine paashaas? – Joachim Krause
Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, brandweer – Yu-Hsuan Huang
Lees ook:Bij de brandweer: Maak je eigen brandweerkazerne
Lees ook:Dribbel bij de brandweer – Eric Hill

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>