Juune en het circus der dromen – Cerrie Burnell

Juune en het circus der dromen is een nieuw deel in de serie over Juune van Cerrie Burnell met illustraties van Laura Ellen Anderson waarin Juune en haar vrienden naar het spectaculaire Circus der Dromen gaan.

In elke tent wacht hen een verrassing, en iedere acrobaat heeft een eigen verhaal. Juune weet een fantastisch raadsel op te lossen, ondanks (of net dankzij) een wilde storm. Vervolg op Juune en het rode pluutje (kan los van elkaar gelezen worden).

Titel: Juune en het circus der dromen
Auteur: Cerrie Burnell
Uitgeverij: Memphis Belle
ISBN: 9789463131223
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Juune en het rode pluutje – Cerrie Burnell
Lees ook:Egeltje en de geheimzinnige rode muts – M. Christina Butler
Lees ook:Het zwarte ei – Han van der Vegt
Lees ook:Het slapende circus – Hetty Van Den Goorbergh
Lees ook:Door de storm – Chris Vick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>