Potterwookiee (Het schepsel uit mijn kast 2) – Obert Skye

Het schepsel uit mijn kast van Obert Skye is de perfecte reeks voor de fans van Het leven van een loser en zit boordevol hilarische illustraties. Inmiddels is deel 2 in de serie verschenen: Potterwookiee, een nieuw avontuur van Rob Baardenbak en zijn vrienden.

Na Robs doldwaze avontuur met Wonkenstein, verschijnt er plots een nieuw wezen uit Robs magische rommelkast. Het is een kruising tussen Chewbacca uit Star Wars en Harry Potter. Rob noemt hem Potterwookiee (of Haary in het kort). Het is het begin van een nieuw avontuur vol gekkigheden.

Titel: Potterwookiee
Serie en deel: Het schepsel uit mijn kast 2
Auteur: Obert Skye
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912762
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Wonkenstein (Het schepsel uit mijn kast 1) – Obert Skye
Lees ook:Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje
Lees ook:Harry Potter-tour komt naar Haarlem
Lees ook:Nieuw kort verhaal over Harry Potter
Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>