Kamp Halfbloed Vertrouwelijk – Rick Riordan

Kamp Halfbloed Vertrouwelijk van Rick Riordan geeft een exclusief kijkje in Kamp Halfbloed! Het is de enige echte gids voor het trainingskamp van halfgoden.

Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen). Percy en de andere bekende halfgoden vinden dit zo’n verschrikking dat ze zelf antwoord gaan geven op vragen als “Wat is dit eigenlijk voor plek?’ en “Mag ik het Kamp Halfbloed-T-shirt houden?’

Nieuwelingen komen alles te weten over wat er speelt in het kamp en waar wat te vinden is. Maar het boek is meer dan een verkenning van de gebouwen en terreinen. Het staat vol met inside information en roddels van en over de bekende helden. En natuurlijk staan er ook wat goddelijke wijze woorden van de god Apollo in, omdat… nou ja, omdat de auteurs liever niet neergehaald willen worden.

Titel: Kamp Halfbloed Vertrouwelijk
Auteur: Rick Riordan
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000358298
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:De duistere voorspelling (De beproevingen van Apollo 2) – Rick Riordan
Lees ook:Het verborgen orakel (De beproevingen van Apollo 1) – Rick Riordan
Lees ook:Percy Jackson en de Olympiërs
Lees ook:Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan
Lees ook:De hamer van Thor (Magnus Chase en de goden van Asgard 2) – Rick Riordan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>