De tovertest (Verhalen uit de Heksenkeet 5) – Femke Dekker

De tovertest is het vijfde deel in de grappige serie ‘Verhalen uit de Heksenkeet’ voor lezers van 7 tot 10 jaar. De serie werd geschreven door Femke Dekker en geïllustreerd door Marieke Nelissen.

De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters – Sybil, Lidwien, Stella en Luna – zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek.

In De tovertest krijgen de vier onverwacht bezoek. Flier Zater van de commissie van heksen en tovenaars staat op de stoep van De Heksenkeet, om de heksen eens flink aan de tand te voelen. Hij heeft namelijk gehoord dat er nog wel eens iets misgaat met hun toverkunsten…

De volgende ochtend begint een heuse tovertest. En er staat heel wat op het spel: als de opdrachten mislukken, mogen de heksen niet langer in De Heksenkeet blijven wonen. Lukt het Stella, Luna, Sybil en Lidwien om Flier Zater te slim af te zijn? En is de tovenaar eigenlijk wel te vertrouwen?

Titel: De tovertest
Serie en deel: Verhalen uit de Heksenkeet 5
Auteur: Femke Dekker
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767686
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Keet met bubbels (Verhalen uit de Heksenkeet 2) – Femke Dekker
Lees ook:Wringel wrangel wrek (Verhalen uit de Heksenkeet 3) – Femke Dekker
Lees ook:Een pittig soepje (Verhalen uit de Heksenkeet 1) – Femke Dekker
Lees ook:Stoffige streken (Verhalen uit de Heksenkeet 4) – Femke Dekker
Lees ook:Luna gaat naar de heksenschool – Monique Berndes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>