De Kameleon: Geheimzinnige zaken in Lenten – M. de Roos

Nieuwe avonturen van de bekendste Nederlandse tweeling! De Kameleon is één van de bestverkochte kinderboekenseries ever en in 2018 komt er een nieuwe 12-delige tv-serie bij KRO-NCRV, dus de reeks is nog altijd springlevend.

Geheimzinnige zaken in Lenten is het vierde deel in de nieuwe Kameleon-serie, geschreven door M. de Roos. De vorige delen werden zeer succesvol ontvangen, en lang niet alleen door de oude Kameleon-fans. De nieuwe verhalen over de bekendste tweeling van Nederland zijn helemaal van deze tijd en jonge lezers genieten volop van de avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer.

In dit vierde deel stelt meneer Kir zijn camping beschikbaar voor een aantal vluchtelingen. Hielke en Sietse helpen met de ontvangst, maar de vluchtelingen worden niet door iedereen even hartelijk ontvangen. De situatie verergert wanneer er plotseling heel veel mensen ziek worden. Wat zou er aan de hand kunnen zijn? Lukt het de tweeling om dit mysterie op te lossen?

Titel: Geheimzinnige zaken in Lenten
Serie: De Kameleon
Auteur: M. de Roos
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020677249
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De Kameleon: Onrust in Lenten – B.M. de Roos
Lees ook:Knallen met de Kameleon – B.M. de Roos
Lees ook:De Kameleon lost het op
Lees ook:Ik ben KameLeon (KameLeon en zijn vrienden 1) – Kristien Hemmerechts
Lees ook:De Olijke Tweeling in Italië & naar het zonnige zuiden (Omnibus) – Arja Peters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>