Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton

Lang Leve Fantasia is het grootste boek (41,5 x 46 cm) dat Geronimo ooit over Fantasia heeft geschreven, over zijn allereerste reis naar Fantasia. Het boek zit vol spelletjes, raadsels en extraatjes. Een echt collector’s item!

Ben jij een Geronimo Stilton-fan van het eerste uur? Een rasechte fan die niet kan wachten tot Geronimo weer in de pen klimt en een nieuw verhaal schrijft? Zet je dan schrap, want om te vieren dat uitgeverij De Wakkere Muis 12,5 jaar bestaat, verschijnt het ALLERGROOTSTE boek dat hij ooit over Fantasia heeft geschreven!

In dit fantasierijke verhaal doet Geronimo uit de doeken hoe hij voor de allereerste keer in Fantasia terechtkomt en wie hij daar allemaal leert kennen. Vlieg je met ons mee? Wees er snel bij want Lang Leve Fantasia is een echt verzamelaarsobject vol spelletjes, plaatjes en een geurbladzijde!

Titel: Lang Leve Fantasia
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085924081
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:De duistere kroon (Ridders van Fantasia 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:Fantasia X – Geronimo Stilton
Lees ook:Het Vlammenravijn (Fantasia XII) – Geronimo Stilton
Lees ook:De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>