Makkelijk lezen: Ik ben geen topmuis – Geronimo Stilton

Hoe maak je van een angstmuis een topmuis? Geronimo’s vriend Jeena weet hier wel wat op, wanneer Geronimo weer eens volledig in paniek raakt. Jeena bedenkt de meest ondenkbare, gevaarlijke, angstige situaties voor Geronimo waar hij zich uit moet zien te redden. Zal onze angstmuis deze de kop weten te bieden?

Dit boek valt onder de Makkelijk Lezen serie en heeft een leesniveau vergelijkbaar met AVI E3. Makkelijk Lezen boeken zijn erop gericht om kinderen te stimuleren om te lezen. Het zijn echt Stilton boeken, maar dan wel met grotere letters, korte zinnen, extra witregels en zonder moeilijke woorden. De leukste manier om te leren lezen!

Titel: Ik ben geen topmuis
Serie: Makkelijk lezen
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923930
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI E3).

Lees ook:Makkelijk lezen: Vier knagers in het Wilde Westen – Geronimo Stilton
Lees ook:Activiteitenkaarten van Geronimo – Geronimo Stilton
Lees ook:Wat moet ik met een mammoet? (Rode reeks 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:Geronimo Stilton op tv
Lees ook:De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>