De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan – Andy Stanton

De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan is het eerste deel in een nieuwe, grappige serie van Andy Stanton met illustraties van de bekroonde Vlaamse illustrator Mattias De Leeuw en een lettertype dat ook geschikt is voor moeilijkere lezers.

Meneer Gom is een afschuwelijke griezel. Hij haat kinderen, dieren, gepofte maiskolven en alles wat leuk is. Dit boek gaat over hem. En over een kwade fee die in zijn badkuip woont. En over John de hond. En over een klein meisje dat Polly heet. En over helden, snoepjes, wraak en avonturen.

Titel: De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan
Auteur: Andy Stanton
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401447584
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Het woeste boek van Wolf en Hond – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Koning Eddie en de kwade keizer (Koning Eddie 1) – Andy Riley
Lees ook:Mijn supergeheime dagboek, op het toneel in Amerika
Lees ook:Meneer René – Leo Timmers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>