Meer Mees Kees – Mirjam Oldenhave

Mees Kees maakte meer dan tien jaar geleden zijn debuut, en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekenkasten, bioscopen en theaters. Na de succesvolle boeken en films wordt er nu hard gewerkt aan een 24-delige tv-serie over de leukste meester-in-de-dop!

De serie wordt uitgezonden door de AVROTROS in het najaar van 2017. Deze omnibus bevat het derde en het vierde deel van de Mees Kees-reeks: De rekenrap en Op kamp. Twee boeken over de leukste meester ter wereld in één!

Titel: Meer Mees Kees
Auteur: Mirjam Oldenhave
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021678047
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Veel Mees Kees – Mirjam Oldenhave
Lees ook:Mees Kees op de planken in de bioscoop
Lees ook:Ken jij de gratis app van Mees Kees al?
Lees ook:Mees Kees gaat verhuizen – Mirjam Oldenhave
Lees ook:Het grote winterse Mees Kees doeboek – Mirjam Oldenhave

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>