Het Vlammenravijn (Fantasia XII) – Geronimo Stilton

Het Vlammenravijn is het superspannende nieuwe boek en twaalfde deel in de reeks Fantasia van Geronimo Stilton. Nu verkrijgbaar met 3D-brilletje, magische inkt én feestartikel!

Van intens geluk, naar sluimerend gevaar: de blijdschap over de geboorte van prinses Alina, dochter van koningin Florina, slaat om in paniek als de prinses wordt ontvoerd. Wanneer ook de Dichtste Duisternis de stad dreigt te omhullen, wordt de donkere wolk boven Fantasia werkelijkheid.

Als Ridder van het Licht krijgt Geronimo de zware taak om de prinses te vinden en Fantasia te redden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis naar het Vlammenravijn. Maar verraad en onverwachte gevaren gooien roet in het eten … Gaat het onze Ridder van het Licht lukken om Fantasia te redden en de kleine prinses te vinden?

Speciaal voor onze feestsnuiten hebben we bij een aantal boeken feestartikelen gevoegd. Bij dit boek krijg je vriendschapsarmbandjes cadeau. Spaar alle feestartikelen en klik hier!

Titel: Het Vlammenravijn
Serie en deel: Fantasia XII
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085924319
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton
Lees ook:De fenomenale reis (Fantasia IX) – Geronimo Stilton
Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:Fantasia V
Lees ook:De duistere kroon (Ridders van Fantasia 4) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>