De niet zo enge buurman – Manon Sikkel

De niet zo enge buurman is een nieuw, geestig 7+ boek in de ‘serie’ Geheim agent oma van schrijfster en drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel en illustratrice Katrien Holland. Met de boeken van Manon Sikkel krijg je kinderen wél aan het lezen!

Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dag met zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis.

Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem. Behalve Roxy en haar buurmeisje Linde. Want zij hebben een plan om Grover weer ‘normaal’ te maken. Ze besluiten hem een make-over te geven. Maar dat gaat niet helemaal goed…

Titel: De niet zo enge buurman
Auteur: Manon Sikkel
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024579006
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Expeditie vriendschap (IzzyLove 7) – Manon Sikkel
Lees ook:Manon Sikkel
Lees ook:Manon Sikkel wint de Hotze de Roosprijs
Lees ook:Auteur van de maand!
Lees ook:Geheim agent oma – Manon Sikkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>