Een dag met Jules op school – Annemie Berebrouckx

Een dag met Jules op school van Annemie Berebrouckx is een interactief boek met flapjes en ideaal voor een kind dat binnenkort of in de nabije toekomst voor het eerst naar school gaat.

Wat zit er in mijn schooltas? Mag mijn knuffel mee naar school? Hoe ziet mijn klas eruit? Kan ik op school ook spelen? Voor het eerst naar school gaan is een heus avontuur. In dit boek geeft Jules achter elk flapje een antwoord op alle vragen die je kind zich stelt.

Jules laat je kind ontdekken wat er op school te zien en te beleven is. Elk moment van de schooldag wordt in detail toegelicht: naar school gebracht worden, het kringgesprek met de juf, naar de wc en handjes wassen, het fruitmoment, spelen, lunchtijd, knutselen, turnen… en weer opgehaald worden. Zo bereidt dit boek je kind perfect voor op het nieuwe ritme dat naar school gaan met zich meebrengt.

Titel: Een dag met Jules op school
Auteur: Annemie Berebrouckx
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789002259982
Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Lees ook:Jules & Marie flip-flap-boek – Annemie Berebrouckx
Lees ook:Mira en de bloemen – Annemie Berebrouckx
Lees ook:Bono op het potje – Annemie Berebrouckx
Lees ook:Zoek mee met Jules en de dieren – Annemie Berebrouckx
Lees ook:Poëzieweek, ook vandaag weer een mooi gedicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>