SOS fabelwezens (Hex & Co 1) – Esther van Lieshout

Wat als je op weg naar school ineens een centaur tegenkwam? En een elf? En een faun? SOS fabelwezens is het eerste deel in de nieuwe serie vol spanning en humor Hex & Co van Esther van Lieshout en met wonderlijke illustraties van Marieke Nelissen.

Een raadselachtig teken, een geheime organisatie, een serie mysterieuze ontvoeringen, en… het Duister van de Nacht. Op een ochtend wordt Kat wakker met een geheimzinnig teken op haar arm. Ineens verandert alles: de postbode is een centaur en er loopt een elf rond in de supermarkt.

Kat ontdekt dat ze een Hex is: iemand die fabelwezens kan zien. Ze wordt ingelijfd bij het BOF, een geheime overheidsorganisatie die ervoor zorgt dat fabelwezens verborgen blijven. Wanneer er drie elfen op geheimzinnige wijze worden ontvoerd, gaat het BOF op onderzoek uit. Maar met ieder spoor wordt het mysterie groter.

Titel: SOS fabelwezens
Serie en deel: Hex & Co 1
Auteur: Esther van Lieshout
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401444620
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Waar kunnen fabelwezens nog naartoe…?
Lees ook:eBook De Elfenburcht – Esther van Lieshout
Lees ook:Sofie en het geheime paard – Edward van de Vendel
Lees ook:Het teken van de Zwarte Dood (Sleedoorn 2) – Kevin Sands
Lees ook:Op avontuur in de ruimte (Teken en schrijf je eigen boek 1) – Andrew & Chris Judge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>