Het treurige tweede boek (Lemony Snickets afschuwelijke avonturen 2) – Lemony Snicket

Naar aanleiding van het grote succes van de Netflixreeks is één van de meest succesvolle reeksen na Harry Potter – Lemony Snickets afschuwelijke avonturen – in een nieuw jasje gestoken en dit is Het treurige tweede boek.

Beste lezer, Als je alleen houdt van verhalen die goed aflopen, lees dan maar een ander boek! Dit boek vertelt namelijk het ellendige verhaal van drie weeskinderen: Violet, Claus en Roosje Baudelaire. Na een noodlottige brand komen ze in de klauwen terecht van een onsympathieke man, graaf Olaf, die op hun familiefortuin uit is.

Verder krijgen ze te maken met kriebelkleren, een bobbelige matras en koude pap voor het ontbijt. Nee, een leuk boek is dit niet. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. Vriendelijke groeten, Lemony Snicket

Titel: Het treurige tweede boek
Serie en deel: Lemony Snickets afschuwelijke avonturen 2
Auteur: Lemony Snicket
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401444644
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Het ellendige eerste boek (Lemony Snickets afschuwelijke avonturen 1) – Lemony Snicket
Lees ook:Woensdag op tv: Bontekoe, Lord of the Rings, Lemony Snicket
Lees ook:Olaf & Giraf in Londen – Marijke Aartsen
Lees ook:Olafs perfecte dag (Luxe Gouden Boekje) – Jessica Julius
Lees ook:Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone (De spannende avonturen met Dolfi 26) – J.F. van der Poel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>