Gruwelijk grappige griezelverhalen – De Lachende Zaag

Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel behoren zonder twijfel tot de grappigste kinderboekenauteurs van Nederland. IJzersterke Verhalen – Gruwelijk grappige griezelverhalen is hun eerste bundel onder de naam De Lachende Zaag. Met zwart-wit illustraties van Katrien Holland.

Ken je dat verhaal van die vrouw die in de gehaktmolen viel? Of van die tante met een lintworm van drieëndertig meter in haar buik? Of het waargebeurde verhaal van die grafkist waar nog geluid uit kwam?

De Lachende Zaag verzamelde negen gruwelijk grappige griezelverhalen, die je beter niet aan je neefje van vier kunt voorlezen, maar waar je per ongeluk toch van in de lach schiet. Aangevuld met afschuwelijke weetjes, ijselijke versjes en gekke geestigheden!

Gruwelijk grappige griezelverhalen is een verrassende bundel vol gruwelijk grappige griezelverhalen, weetjes, versjes en geestigheden. Om vooral NIET te lezen voor het slapengaan! Past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2017 – griezelen – en is dan ook verkozen tot kerntitel.

Titel: Gruwelijk grappige griezelverhalen
Serie en deel: IJzersterke verhalen 1
Auteur: De Lachende Zaag
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff / Van Holkema & Warendorf / De Fontein
ISBN: 9789024577682
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:63e Kinderboekenweek van start
Lees ook:Een dik jaar Julia en Ot – Elle van Lieshout & Erik van Os
Lees ook:Alle kinderen – Anke Kuhl & Martin Schmitz-Kuhl
Lees ook:Chris Priestley
Lees ook:Het Grote Koning Bobbelboek – Marianne Busser en Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>