Het geheim van de gillende geraamtes – Rindert Kromhout

Na 27 jaar heeft Rindert Kromhout een vervolg geschreven op Het geheim van de afgebeten vingers! Dit zelfstandig te lezen boek heet Het geheim van de gillende geraamtes en past als griezelboek precies bij de Kinderboekenweek van dit jaar.

Bij een kerkje in Rome staat een metershoog masker met holle ogen, een lange stenen baard en een wijd open mond. De Mond van de Waarheid. Maar pas op! Wie liegt als hij zijn hand in die Mond steekt, is voorgoed zijn vingers kwijt. Tsjak!

Daarover gaat Het geheim van de afgebeten vingers, het lievelingsboek van de negenjarige Luuk. Hij is met zijn ouders op vakantie in Rome en wil nu eindelijk weleens weten wat er waar is van dat verhaal. Diep in de nacht sluipt hij naar buiten, de donkere straten in van die oude stad vol geheimen…

Titel: Het geheim van de gillende geraamtes
Auteur: Rindert Kromhout
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873585
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Klassieker: Het geheim van de afgebeten vingers – Rindert Kromhout
Lees ook:Het geheim van… Schrijfwedstrijd 2015
Lees ook:Het abc van Kikker – Max Velthuijs & Rindert Kromhout
Lees ook:De dikke billenbijters – Rindert Kromhout
Lees ook:De gouden lijst – Rindert Kromhout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>