Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden – Sunna Borghuis

Dikkie Vik en Vieze Lies worden vrienden is een grappig kinderboek van Sunna Borghuis en Eva van Aalst over nieuwe vrienden en slaapfeestjes, voor kinderen vanaf een jaar of acht en het eerste deel in een nieuwe serie.

Vik is nieuw in het dorp. En buitenbeentje Lies kan best een vriend gebruiken. Maar niet deze! Ze moet niks van hem hebben – tot ze erachter komt dat ze best wat gemeen hebben (en niet alleen die stomme bijnamen die ze van pestkop Bram gekregen hebben).

Langzaam maar zeker worden de twee vrienden. Dan krijgt Lies een goed idee: als Vik en zij een kampeerfeestje geven waar ze íédereen voor uitnodigen, worden ze vast heel vaak teruggevraagd. Dan krijgen ze een leven vol feestjes. En wie wil dat nou niet? Samen organiseren ze het beste slaapfeestje ooit!

Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden is het eerste deel in een serie van de succesvolle kinderboekenschrijfster Sunna Borghuis. In het boek zitten lekker veel grappige tekeningen in kleur, gemaakt door illustrator Eva van Aalst.

Titel: Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden
Auteur: Sunna Borghuis
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025761615
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Ik kies voor Lies en Wies – Riet Wille
Lees ook:Genomineerden Hotze de Roosprijs 2018
Lees ook:Scheetjesles (met CD) – Sunna Borghuis
Lees ook:Sweet little lies
Lees ook:Sim sa la bim! – Brigitte Minne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>