Het spook Nijntje (XL editie) – Dick Bruna

Speciaal voor de Kinderboekenweek is er van het boek Het spook Nijntje een speciale uitgave op extra groot formaat. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘griezelen’ en daar past dit boek natuurlijk uitstekend bij! Nijntje houdt namelijk ook wel van een beetje griezelen.

In Het spook Nijntje verkleedt Nijntje zich als spook door een wit laken om te doen. Moeder Pluis knipt twee gaten in het laken om doorheen te kijken. Spook Nijn gaat op pad en laat haar vriendinnen schrikken. Zelfs tante Trijn rent hard weg als het spook Nijntje eraan komt.

Titel: Het spook Nijntje
Auteur: Dick Bruna
Uitgeverij: Mercis
ISBN: 9789056476700
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Nijntje en oom vliegenier – Dick Bruna
Lees ook:Boris op het ijs. Nijntjes avonturen groot en klein
Lees ook:Nijntjes avonturen – Dick Bruna
Lees ook:Nijntje zet haar schoen – Dick Bruna
Lees ook:Mijn eerste Nijntje boekjes – Dick Bruna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>