Kat en Mus gaan naar zee – Katrien Vandewoude

Kat en Mus blijven door dik en dun samen in het nieuwe boekje in de populaire reeks over het bijzondere duo Kat en Mus. Kat en Mus gaan naar zee is een avontuurlijk boek voor beginnende lezers op AVI-E3. 

Kat en Mus kunnen hun huis niet meer in. De baas hing een slot aan de deur. Waar moeten ze nu heen? ‘Ik wil niet weg,’ zegt Kat zacht. ‘Ik ook niet,’ zegt Mus. ‘Maar ik wil wel weer een huis, een huis voor ons twee.’ En dus gaan ze op zoek. Mus weet een plek aan zee. De tocht is ver. En weet Mus de weg wel?

Titel: Kat en Mus gaan naar zee
Auteur: Katrien Vandewoude
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912366
Voor kinderen vanaf 6 jaar (AVI E3).

Lees ook:Kat en Mus redden Kip – Katrien Vandewoude
Lees ook:Een plekje voor Koetje – Katrien Vandewoude
Lees ook:Tijs en de eenhoorn – Imme Dros
Lees ook:Leespluim juli 2016: Tijs en de eenhoorn – Imme Dros
Lees ook:Een huis voor Haas… en Muis! – Rosalinda Kightley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>