Het nieuwe spookhuis (De engste serie ooit 1) – Tjerk Noordraven

Het nieuwe spookhuisDe engste serie ooit is een ijzingwekkende en ijzersterke nieuwe griezelserie voor jonge lezers (9+) van Tjerk Noordraven, een jonge, talentvolle schrijver. Het eerste deel heet Het nieuwe spookhuis.

Het nieuwe spookhuis op de kermis heeft een levensechte mummie die uit zijn sarcofaag kruipt, een faun en zelfs een doodenge vampier die dreigend op je afspringt. Nera ontdekt dat deze griezels echt zijn. Ze zijn ontvoerd door Herwald, de eigenaar van het spookhuis. Nera besluit de griezels te helpen. Maar dat gaat niet zonder gevolgen…

In een flits ziet ze een gevaarte onder de woonwagen vandaan komen en op haar af rennen. Ze herkent het monster meteen. Het is de hond met de drie koppen. De hellehond. Drie paar gele ogen kijken haar met een razende, moordlustige blik aan. Drie bekken vol blikkerende tanden sperren zich open. Het monster zet zich af en maakt een sprong.

Titel: Het nieuwe spookhuis
Serie en deel: De engste serie ooit 1
Auteur: Tjerk Noordraven
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048838103
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:De Transsylvanië Express (De engste serie ooit 2) – Tjerk Noordraven
Lees ook:De griezels van Bakstein (Trubbel de trol 4) – Reggie Naus
Lees ook:Genomineerden Hotze de Roosprijs 2018
Lees ook:Opa en Oma Oelewapper redden het spookhuis (Opa en Oma Oelewapper 2) – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Ridder Florian en de grote griezels (Ridder Florian 5) – Marjet Huiberts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>