Aan boord van het spookschip (De tijdreizen van John Blake 1) – Philip Pullman

Aan boord van het spookschip is het eerste deel in de nieuwe serie De tijdreizen van John Blake. Meesterlijk verteld door bekroond auteur Philip Pullman en sfeervol in kleur geïllustreerd door Fred Fordham.

Wist je dat beeldverhalen goed zijn voor je woordenschat? En dat er meer moeilijke woorden in beeldverhalen en strips zitten dan in gewone boeken? Aan boord van het spookschip is zo’n beeldverhaal. Superspannend en perfect voor jongens en stoere meiden vanaf 13 jaar. Of ze nu veel of weinig lezen.

Wetenschapper Blake experimenteert met het ombuigen van tijd en verliest daarbij zijn zoon John. Sindsdien bevaart spookschip de Mary Alice de zeeën van vroeger en nu, met John aan boord. Dat is niet zonder gevaar, want er zijn kapers op de kust die haar tijdreisgeheim willen ontrafelen. Maar wie het verleden aanvalt, zet de toekomst op het spel…

Titel: Aan boord van het spookschip
Serie en deel: De tijdreizen van John Blake 1
Auteur: Philip Pullman
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143434
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Beatrijs en Annabel – Quentin Blake & John Yeoman
Lees ook:Florians dans – Quentin Blake & John Yeoman
Lees ook:Het wonderbaarlijke paardje – Quentin Blake & John Yeoman
Lees ook:Het fantastische Fosko familiecircus – Quentin Blake & John Yeoman
Lees ook:Paniek aan boord (De coole avonturen van Emma Dewit 3) – Dixie Dansercoer & Reina Ollivier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>