Zwarte lijst – Alyson Noël

Zwarte lijst is een nieuw deel in de reeks Beautiful Idols van Alyson Noël. Drie jongeren doen mee aan een wedstrijd voor clubpromotors en raken daarbij verstrikt in een web van leugens en duistere spelletjes.

Wanneer op een nacht een jonge filmster onder verdachte omstandigheden verdwijnt, krijgt Aster, een van de drie, de schuld in de schoenen geschoven. Zelf kan ze zich niets herinneren van de bewuste nacht.

Heeft iemand iets in haar drankje gedaan? Als de bewijzen tegen Aster zich opstapelen, besluiten de voormalige rivalen samen te proberen haar onschuld te bewijzen. Algauw lijken ze zich hiermee op zeer gevaarlijk terrein te begeven…

Titel: Zwarte lijst
Serie en deel: Beautiful Idols 2
Auteur: Alyson Noël
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402723304
Voor Young Adults.

Lees ook:Rivalen – Alyson Noël
Lees ook:Boektrailer De onsterfelijken – Blauwe maan
Lees ook:Mijn hart en andere zwarte gaten – Jasmine Warga
Lees ook:Els Beerten wint Gouden Lijst
Lees ook:Winnaars Prijs van de Jonge Jury & Gouden Lijst 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>