Het Atlantica mysterie – Nico De Braeckeleer

Het Atlantica mysterie is een nieuwe titel van Nico De Braekeleer in de bekende AVI-reeks BOE!kids en een superspannend verhaal met illustraties van Frieda Van Raevels voor kinderen vanaf 9 jaar (AVI E6).

Boe wil bewijzen dat hij net zo stoer, moedig en avontuurlijk is als Wolf. Wanneer Mie hem over Atlantica vertelt, ziet hij zijn kans. Atlantica is een verzonken stad die volgens de legende diep onder de oceaan ligt.

Als Boe de mysterieuze stad kan ontdekken, dan zullen de BOE!kids eindelijk beseffen hoe dapper hij wel is. Doodsbang vertrekt Boe op tocht, maar al snel belandt hij in een benarde situatie. Waren zijn vrienden er maar om hem te helpen…

Titel: Het Atlantica mysterie
Serie: BOE!kids
Auteur: Nico De Braeckeleer
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461316752
Voor kinderen vanaf 9 jaar (AVI E6).

Lees ook:Wiet Waterlanders en het (Kolibri) Mysterie – Mark Tijsmans
Lees ook:Hoe werkt een stad? – James Gulliver Hancock & Jen Feroze
Lees ook:New Kids Turbo Agenda 2011-2012
Lees ook:Als ik groot en sterk was – Agnès Laroche
Lees ook:Lampje – Annet Schaap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>