So boho (Elvy’s eigen wereld 1) – Jill Schirnhofer

Crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, heeft haar eerste jeugdboek geschreven! So boho is het begin van de nieuwe fictieserie Elvy’s eigen wereld voor meiden vanaf 10 jaar. Het is een heerlijk, vlot lezend boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit.

We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippiezus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen.

Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma’s, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair.

Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy’s eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling. In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.

Titel: So boho
Serie en deel: Elvy’s eigen wereld 1
Auteur: Jill Schirnhofer
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766092
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Meer tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Tekenen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Genomineerden Hotze de Roosprijs 2018
Lees ook:Knutselen met Jill – Jill Schirnhofer
Lees ook:Jills modemeisjes – Jill Schirnhofer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>