Expeditie verdwaald (Poptropica 2) – Mitch Krpata

Expeditie verdwaaldExpeditie verdwaald is het tweede deel in de serie Poptropica, dat volledig in kleur werd geïllustreerd door Kory Merritt. De tekst in dit deel is afkomstig van de auteur Mitch Krpata.

Mya, Boyan en Jordy zijn Octavius te slim af geweest; ze zijn met de mysterieuze landkaart ontsnapt. Maar de kaart doet wat hij zelf wil. En het lijkt er niet op dat hij hen helpt om de weg naar huis te vinden.

Het drietal is hopeloos verdwaald op de zeeën van Poptropica. Water en voedsel raken op. Maar er dreigt een groter gevaar, want Octavius is niet de enige die hen zoekt. Zijn de vrienden verder van huis dan ooit?

Titel: Expeditie verdwaald
Serie en deel: Poptropica 2
Auteur: Mitch Krpata
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026142390
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Het geheim van de landkaart (Poptropica 1) – Jack Chabert
Lees ook:Expeditie Regenwoud (Raaf en Papegaai 3) – Li Lefébure
Lees ook:Expeditie Verraad – Liza Sips
Lees ook:De olifant die niet wist of hij verdwaald was – Thomas Nondh Jansen
Lees ook:Tommy zoekt een baasje & Pluisje is verdwaald (Snoezige dierenvriendjes 1 & 2) – Holly Webb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>