Het offer (De poortwereld 3) – Luc Descamps

‘De poortwereld’-reeks van Luc Descamps neemt de lezer mee op een geweldige reis naar een wereld vol spanning, magie en mysterie. Het offer is het derde deel in deze reeks en werd geïllustreerd door striptekenaar Rik Willemen.

Elias en zijn vriend Wolf zijn op weg naar de schuilplaats van de Grijze Heks. Om Nina te redden ziet Elias maar één mogelijke weg: dwars door het Dampende Moeras.

Zelfs de walgelijke schepsels van het Mistland wagen zich hier niet en daar hebben ze een goede reden voor: in dit gebied is de dood heer en meester. Het wordt gevaarlijk en Elias krijgt de raad terug te keren.

Maar hij weigert want hij wil zijn zus redden. Ze is de enige familie die hij heeft. Pas als Elias en Wolf het Dampende Moeras betreden hebben, merken ze dat het gevaar van een kant komt waar ze het helemaal niet verwachtten…

Titel: Het offer
Serie en deel: De poortwereld 3
Auteur: Luc Descamps
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461315335
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De witte heks (De poortwereld 4) – Luc Descamps
Lees ook:Jacht op het antiserum (In de ban van de wolf 2) – Christine Charliers
Lees ook:Het Sprintkanon
Lees ook:De drakenmeester (De zoon van Artan 2) – Guido Kees
Lees ook:Een fakkel tegen het duister (Vuur en As 2) – Sabaa Tahir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>