Lucy Lotje: Ramp online (Vlogvriendinnen 1) – Emma Moss

Vlogvriendinnen Lucy Lotje Ramp onlineVolg vlogvriendinnen Lucy, Amy, Hermelien en Jessie in deze gloednieuwe 4-delige serie van Emma Moss. Lucy Lotje – Ramp online is het eerste deel. Met handige tips achter in het boek om zelf te leren vloggen!

Het is al erg genoeg als je naar een ander land verhuist en naar een nieuwe school moet, laat staan als je je zelf op de eerste schooldag voor gek zet. Dat is precies wat Lucy overkomt.

Niet alleen maakt ze haar entree in de klas met een natte broek (ze struikelt over een emmer water), maar begint ze ook te stotteren. Tot overmaat van ramp filmt een klasgenoot het hele incident en zet het stotterfilmpje op YouTube.

Als wraak begint Lucy een vlogkanaal. Tot haar verbazing wordt haar vlog binnen de kortste keren razend populair… Een grappig en inspirerend verhaal over vier vriendinnen en de wereld van het vloggen.

Titel: Lucy Lotje – Ramp online
Serie en deel: Vlogvriendinnen 1
Auteur: Emma Moss
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024573226
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Klassieker: Nieuwsgierige Lotje – Lieve Baeten
Lees ook:DrOmEN – Sara Zonneveldt
Lees ook:De Avonturen van Tommie en Lotje (Deel 1) – Jacques Vriens
Lees ook:Lotje is jarig
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is Halloween! – Ruth Wielockx

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>