Zoekboek Rik en de verkleedkist – Liesbet Slegers

Er is een heerlijk nieuw zoekboek van Rik verschenen over de vrolijke en kleurrijke thema’s verkleden en carnaval. Liesbet Slegers maakte het Zoekboek Rik en de verkleedkist dat vol leuke zoekopdrachten zit waar peuters en kleuters veel plezier aan beleven en heel wat van opsteken.

Verkleedpartijtjes en toneeltjes, daar houden alle kleuters van! Ook Rik houdt van verkleden. In dit kleurrijke zoekboek leven Rik en zijn vriendjes zich helemaal uit met vrolijke kostuums, leuke hoedjes en grappige maskers.

Natuurlijk is ook Sam de poes van de partij! Waar heeft ze zich verstopt? En kun je ook de gekke, roze bril vinden? Ga dan verder op zoek naar toverstafjes, spinnetjes, de clownsneus van Rik en nog veel meer. Als kers op de taart vind je in dit boek vier mooie maskers om zelf op je neus te zetten. Veel plezier met verkleden!

Titel: Zoekboek Rik en de verkleedkist
Auteur: Liesbet Slegers
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002262678
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Zoekboek Rik en de sporten – Liesbet Slegers
Lees ook:Rik en de beroepen – Liesbet Slegers
Lees ook:Het grote zoekboek van Rik – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en zijn mama – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de Sint – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>