Nieuwe titels in de reeks Bat Pat

In de serie Bat Pat zijn bij Uitgeverij Halewyck weer enkele nieuwe titels verschenen. De avonturen over de gevleugelde held die monsters uit de nood helpt worden geschreven door Roberto Pavanello en geïllustreerd door Barry Jackson.

Wat gebeurt er toch allemaal op zee in Piraten in zicht? Zodra het mistig wordt, verschijnt een oud piratenschip. Het vaart langs de kust en maakt de buurt onveilig. Bat Pat en de Silver Kids maken kennis met de geest van Kapitein Goudtand.Hij moet voor eeuwig langs de kust varen op zoek naar zijn verloren schat. Maar wat is die schat eigenlijk?

De inwoners van Smogville zien in De dame in de spiegel een mysterieuze dame als ze in de spiegel kijken. Dat zoeken Bat Pat en de Silver Kids uit! Ze ontdekken al snel dat de dame een spook is. Een kaal spook. Ze dwaalt van huis naar huis op zoek naar nieuwe pruiken. Kunnen Bat Pat en zijn vriendjes de dame aan nieuw haar helpen?

Er sluipt in De verlegen yeti een harig wezen door Smogville. Bat Pat en de Silver Kids willen er het fijne van weten. Wat is dat voor een mysterieuze haarbal? Het is niets minder dan een yeti! De yeti zou dolgraag leren dansen. Alleen, daar is hij veel te verlegen voor. Onze vriendjes besluiten hem te helpen. Maar eerst heeft hij een paar dansschoenen nodig. Heel grote…

Wie was er stiekem in ‘Snoetjes en snuitjes’? Wie zette die dierenwinkel op zijn kop? Was het een gemene dief, een huisdier of … een enge weerwolf? Slibber bibber, we hadden niet veel zin dat uit te zoeken. Tot we erachter kwamen dat die arme wolf heel veel jeuk had. Je raadt nooit hoe wij hem daarvan af hielpen! Je leest het in Wolf heeft kriebels.

Wat fladdert daar door de lucht in Een gevaar in de lucht? Wie maakt iedereen in Smogville bang? Is het een vuurspuwende draak?? Een marsmannetje? Of is het alleen maar een … boze heks? Samen met mijn vriendjes, Rebecca, Martin en Leo, zoek ik het uit. Als die heks ons maar niet betovert!

In het museum van Smogville ligt een stokoude mummie. Het is koning Tamses. Maar dan blijkt iets vreselijks. De kist is leeg! De mummie is verdwenen. Dat moeten we uitzoeken in het boek De verdwenen mummie. Mijn liefste vriendinnetje Netty doet ook mee. Wat denk je? Ligt koning Tamses straks weer lekker te soezen in zijn kist?

Titel: Piraten in zicht / De dame in de spiegel / De verlegen yeti / Wolf heeft kriebels / Een gevaar in de lucht / De verdwenen mummie
Serie: Bat Pat
Auteur: Roberto Pavanello
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 978946131545897894613154659789461315472978946131551997894613154969789461315502
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Yeti – Taï-Marc Le Thanh & Rébecca Dautremer
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Dex Durfal. Op jacht naar de yeti – Lida Dijkstra
Lees ook:Bat Pat – De stijfkoptrollen
Lees ook:Maashi! Maashi! Dummie heeft zijn eigen lied!
Lees ook:Dummie de mummie speurtocht in het Rijksmuseum van oudheden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>