Het leukste boek van Floortje – Suzanne Buis & Cok Grashoff

Drie populaire verhalen over Floortje Bellefleur van Suzanne Buis en Cok Grashoff zijn nu verzameld in 1 mooi boek! Floortje is al decennialang populair en nu krijg je veel Floortje voor een mooie prijs.

1. Floortje is jarig
Floortje is vandaag jarig! Ze krijgt allerlei te gekke cadeaus, maar het leukste komt toch wel van Rinus de Gier: hij geeft Floortje zomaar een hond. Floortje vraagt zich af of haar ouders hier wel zo blij mee zullen zijn… Maar Floortje kan de hond toch ook niet meer teruggeven?

2. Floortje gaat kamperen
Floortje krijgt een spannende brief van haar penvriendin Inge. Ze nodigt Floortje en Cynthia uit voor een logeerpartij. Maar omdat het huis van Inge en haar ouders niet zo groot is, gaan Floortje en haar vriendinnen kamperen!

3. Floortje helpt een hond
Floortje en Cynthia zitten op de fi ets en horen ineens het gejank van een hond. De twee vriendinnen stappen van hun fi ets en gaan op zoek. Een stukje verderop zien ze een gewonde herdershond liggen. Snel rijdt Floortje naar een boerderij in de buurt om de dierenambulance te bellen…

Titel: Het leukste boek van Floortje
Auteur: Suzanne Buis & Cok Grashoff
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020672602
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Floortje leert schaatsen
Lees ook:Floortje op ponykamp
Lees ook:Floortje – Joyce Stienstra
Lees ook:Hoe maken ze de voorkant van de populaire boeken over Floortje en Lizzy?
Lees ook:Voor jou 10 anderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>