Een konijn voor Lot (Koen en Lot 8) – Marianne Busser & Ron Schröder

Een konijn voor Lot is een nieuw deel in de vernieuwde serie Koen en Lot van Marianne Busser en Ron Schröder. Dit is een reeks veilig leren lezen boekjes voor leerlingen van groep 4 met het AVI-niveau M4.

De reeks bevat alledaagse herkenbare avonturen die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. De gekleurde tekeningen van Mark Janssen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker! Dit is het achtste deel uit de AVI-lezenreeks Koen en Lot.

Lot heeft een lief, wit konijn in een hok dat Pluis heet. Lot is heel blij met haar konijn en neemt hem mee naar het veld. Koen vindt ook dat dat best kan. Pluis gaat mee in de kruiwagen, maar dan gaat er iets mis. Ze raken Pluis kwijt en kunnen hem nergens meer vinden. Hoe moet dat nou?

Titel: Een konijn voor Lot
Serie en deel: Koen en Lot 8
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000348596
Voor kinderen vanaf 6 jaar (AVI M4).

Lees ook:Koen wint een prijs (Koen en Lot 9) – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De hut van groep 4 (Koen en Lot 7) – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het Kringloopwinkeltje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Lees door met Koen en Lot 5 & 6
Lees ook:Frisse, nieuwe lay-out voor serie Koen en Lot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>