Siem Subliem en het ei van Jannes – Tosca Menten

Maak kennis met… Siem Subliem! Siem Subliem en het ei van Jannes is het eerste deel uit een nieuwe serie van Tosca Menten over een jongen met speurpluismacaroni in zijn hoofd. (Of stipduikelspagetti.) (Of speurknobbelsaus.)

Siem woont al heel lang bij opa en oma. Siem en opa kunnen samen wel lachen. Ze hebben dezelfde gekke fantasie en bedenken iedere dag een nieuw woord. Maar Siems oma is een autoritaire ex-legerkolonel en Siem moet iedere dag met haar de Slag om Slommeren spelen.

Dan krijgt de familie een nieuwe overbuurman. Professor Vladimir Gieg denkt nog gekker dan Siem. Vladimir benoemt Siem tot zijn assistent en Siem mag getuige van zijn van Vladimirs experimenten.

Samen werken ze aan een uitvinding die geschiedenis zal schrijven. Maar precies op het moment dat ze De Ontdekking Van De Eeuw doen, gaat alles ineens afgrijselijk mis…

Titel: Siem Subliem en het ei van Jannes
Auteur: Tosca Menten
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000351688
Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Lees ook:Siem Subliem en het rode gevaar – Tosca Menten
Lees ook:Nominaties Nederlandse Kinderjury 2017
Lees ook:Tosca Menten leest voor uit Dummie de mummie
Lees ook:Knotsspannend – Tosca Menten
Lees ook:Maashi! Maashi! Dummie heeft zijn eigen lied!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>