Puppy love (Dagboek van een muts 10) – Rachel Renée Russell

Puppy love, deel 10 van Dagboek van een muts, is verschenen! Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. De populaire serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is wereldwijd een daverend succes. 

Nikki treft in Puppy love niet alleen haar aartsrivale MacKenzie, maar ook zeven schattige PUPPY’S! Wanneer Brandon aan Nikki vraagt of zij tijdelijk op de hondjes kan passen tot er weer plek is in het asiel, zegt ze dan ook direct JA.

Een paar puppy’s verzorgen kan toch niet zo moeilijk zijn? Nikki besluit de hondjes thuis te verstoppen EN ze stiekem mee naar school te nemen… maar de puppy’s hebben andere plannen! En ondertussen zint McKenzie als altijd op WRAAK.

Lees hier alvast een stukje uit het boek!

Titel: Puppy love
Serie en deel: Dagboek van een muts 10
Auteur: Rachel Renée Russell
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026141102
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Dagboek van een muts cadeaubox – Rachel Renée Russell
Lees ook:Afblijven! Dit dagboek is van mij (Dagboek van een muts 8,5) – Rachel Renée Russell
Lees ook:BFF’s voor even (Dagboek van een muts 11) – Rachel Renée Russell
Lees ook:Houd de dief! (Dagboek van een muts 9) – Rachel Renée Russell
Lees ook:Er was eens… (Dagboek van een muts 8) – Rachel Renée Russell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>