De biggenroof – Joke Reijnders

De biggenroofDe biggenroof is een boekje uit de serie Bolleboos (6-9 jaar) van Uitgeverij Zwijsen met AVI-niveau M5. Het werd geschreven door Joke Reijnders en geïllustreerd door Mariëlla van de Beek.

Havik en Duna zwerven samen door het land. Als ze in een stad komen, horen ze van de biggenroof. Dat is een wedstrijd die de graaf van Kruik heeft bedacht. De deelnemers moeten een big vangen. De wedstrijd duurt een dag en een nacht.

Alle deelnemers krijgen eten van de graaf. Als Havik en Duna dat horen, besluiten ze om mee te doen. Maar het is niet makkelijk om de big te vangen. En is de graaf van Kruik eigenlijk wel te vertrouwen?

Titel: De biggenroof
Serie: Bolleboos
Auteur: Joke Reijnders
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048729913
Voor kinderen vanaf 8 jaar (AVI M5).

Lees ook:Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders
Lees ook:Model in New York (Best Friends Forever) – Joke Reijnders
Lees ook:Opa Appel is de beste! – Janneke Schotveld
Lees ook:De schat van Wortelgat – Marco Kunst
Lees ook:Op avontuur met oma – Annemarie Bon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>