Sien rijmt op Rien (Mijn eerste groeiboek: Ik lees het zelf!) – Riet Wille

Leer lezen met Sien en Rien! Het nieuwe boek in de succesvolle reeks Mijn eerste groeiboek: Ik lees het zelf! werd geschreven door Riet Wille en geïllustreerd door Mattias De Leeuw en heet Sien rijmt op Rien.

Sien en Rien wonen tegenover elkaar. Vanuit hun raam kunnen ze elkaar zien. Samen met hun dieren, Rat en Duif, beleven ze allerlei avonturen. Ze maken een hok voor Duif, verkopen groenten op de markt en knappen een verloederd standbeeld van een postduif uit de grote oorlog mooi weer op.

Lees de belevenissen van Sien en Rien helemaal zelf! Letter na letter. Woord voor woord. Zin per zin. Want de verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen. Stap voor stap. De mopjes, versjes en toffe informatie zorgen ervoor dat leren lezen nog leuker én leerrijker wordt.

Titel: Sien rijmt op Rien
Serie: Mijn eerste groeiboek: Ik lees het zelf!
Auteur: Riet Wille
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059087774
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Op stap met Snor (Mijn eerste groeiboek: Ik lees het zelf!) – Mariette Vanhalewijn
Lees ook:Poëzieweek: De aa van aan – Riet Wille
Lees ook:Poëzieweek, ook vandaag weer een mooi gedicht
Lees ook:Mijn raam is een schilderij – Riet Wille
Lees ook:In de rinkel winkel – Riet Wille

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>