Heks Kweetetal – Patricia David

De beste verhalen van Heks Kweetetal van Patricia David zijn nu verzameld in één dikke bundel én met kersverse tekeningen van Nynke Talsma. Deze omnibus is geschikt voor heksjes en tovenaars vanaf 7 jaar.

Heks Kweetetal is (samen met Uil) de slimste van het hele heksenbos. Maar als ze op een dag gaat oppassen bij de kinderen in het mensenland, ontdekt ze dat ze helemaal niet zoveel weet.

Ze denkt dat mais poffen een vorm van magie is, dat je midden op de straat op de bus mag wachten, dat je met Halloween een pompoen leeghaalt om die als masker te gebruiken en dat Sinterklaas een tovenaar is …

‘Deze omnibus wordt graag gelezen en voorgelezen. Het boek volgt de feesten en thema’s van een schooljaar, daarom is het een goede vriend voor elke juf of meester. Maar vooral voor elk kind dat wordt voorgelezen (of zelf gaat lezen).’ – Patricia David

Titel: Heks Kweetetal
Auteur: Patricia David
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044819465
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Heks Teekla (In het Heksenbos 4) – Patricia David & Kristina Ruell
Lees ook:Heks Marjol – Patricia David
Lees ook:Het wonderlijke verhaal van Alice Toet – Patricia David
Lees ook:Wie is er bang voor de boze heks? – Jonas Boets
Lees ook:Joe Biljoen – David Walliams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>