Het Gouden Boek van Toon Tellegen

Wie heeft er nou een opa die een boek over je schrijft… Dat moet toch de leukste opa van Nederland zijn! In Het Gouden Boek van Toon Tellegen zijn vier Gouden Boekjes verzameld die Toon Tellegen speciaal voor zijn kleinkinderen schreef.

Het zijn vier bijzondere verhalen over dromen, helden en een wereldse verjaardag. Met: Waar is Mo?, Als Feda slaapt, Mano de brandweerjongen en Morgen ben ik jarig. Met illustraties van Jan Jutte, Gerda Dendooven, Arjan Boeve en Waldemar Post.

Titel: Het Gouden Boek van Toon Tellegen
Serie: Gouden Voorleesboeken
Auteur: Toon Tellegen
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047621515
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Lotte aan het woord – Toon Tellegen
Lees ook:De tuin van de walvis – Toon Tellegen
Lees ook:Allemaal sprookjes – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Tentoonstelling: Zeg Roodkapje waar ga je heen?
Lees ook:Europese kinderboekenzegels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>