Kolletje & Dirk: Herfstbeesten – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Herfstbeesten is het vierde en laatste deel in de seizoenenserie over Kolletje & Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Na Taart met zomerkoninkjes en Koning Winter valt in het water en Lentekriebels is er nu het boek over de herfst.

Daarin beleven Kolletje (‘het meisje met de toversokken’) en haar vriendje Dirk allerlei herfstavonturen. Heerlijke voorleesverhalen voor kleuters, voor op school en thuis met vrolijke full colour illustraties. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Het is herfst en Kolletje en Dirk gaan herfstbeesten maken. Kolletje maakt een grote spin en hangt die aan haar plafond. Maar wanneer ze ‘s nachts wakker wordt, schrikt ze van haar eigen nepspin. Misschien was dat toch niet zo’n goed idee…

Dan begint het hard te waaien en vallen de bladeren van de bomen. Doerak is net een eng monster als hij door de bladeren rolt. Maar postbode Najib vindt de winter minder leuk, want al zijn brieven waaien weg. Maar daar weten Kolletje en Dirk gelukkig wel raad mee!

Titel: Herfstbeesten
Serie: Kolletje & Dirk
Auteur: Pieter Feller & Natascha Stenvert
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024573127
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Lentekriebels – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Gruwelijk eng! – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Koning Winter valt in het water – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Naar de kermis – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>