Laat je niet hangen, Samuel – Do van Ranst

Net wanneer het er op lijkt dat alles terug een beetje normaal wordt, na de thuiskomst van Jesse (hatelijke broer!) en de terugkeer van Ramirez (eigenwijze kater!), gebeurt er weer vanalles dat de boel weer op zijn kop zet.

De pa van Samuel die plots raar gaat doen, bijvoorbeeld. Tot overmaat van ramp blijkt het thema van de gymwedstrijd doodsaai, maar gelukkig zorgt Mei Ying, de wondermooie dochter van de afhaalchinees van schuin tegenover, voor afleiding.

De hele gymwedstrijd lijkt vervloekt, want Mei Ying doet, bij aanvang van een van de trainingen, een trieste mededeling aan de groep. Een mededeling die eigenlijk al enkele dagen eerder op de deur van het restaurant van haar vader te lezen stond.

Samen met dat van anderen, zo blijkt, verandert Samuels leven op slag, en dan gaat hij vertellen. Net als in Voluit Samuel, moet er hem het een en ander van het grote hart. Gelukkig kan alles altijd nog erger…

Titel: Laat je niet hangen, Samuel
Serie en deel: Samuel 2
Auteur: Do van Ranst
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059087606
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Weer helemaal Samuel! – Do Van Ranst
Lees ook:Xavier Samuel toegevoegd aan cast Twilight film ‘Eclipse’
Lees ook:Boekverfilming Mijn bijzonder rare week met Tess – Anna Woltz
Lees ook:24 nieuwe teksten van Mark Twain
Lees ook:Oliver – Edward van de Vendel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>