Zoekboek Rik en de sporten – Liesbet Slegers

Hou jij van bewegen? Rik ook! Liesbet Slegers heeft het Zoekboek Rik en de sporten gemaakt! En een zoekboek van Rik is natuurlijk het ideale recept voor een uurtje quality time met je kind.

Met het UEFA EURO 2016 kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen in Brazilië, mogen we wel zeggen dat de zomer van 2016 in het teken van de sport staat.

In dit vrolijke nieuwe zoekboek van Liesbet Slegers proeft Rik van verschillende sporten. Hij gaat zwemmen – en Sam de poes gaat mee! Hij gaat voetballen, fietsen, naar de dansles, een dagje ponyrijden, skiën…

De leerrijke zoekopdrachten sporen peuters en kleuters aan om heel goed te kijken en na te denken. In elke zoekplaat zie je leuke details en ontdek je grappige verrassingen. Rik en Sam de poes stelen je hart op elke pagina van dit prachtige nieuwe zoekboek.

Titel: Zoekboek Rik en de sporten
Auteur: Liesbeth Slegers
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002261596
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Rik en de beroepen – Liesbet Slegers
Lees ook:Het grote zoekboek van Rik – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de verkleedkist – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de Sint – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en zijn mama – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>