Water – Suzan Boshouwers

Er is nu een informatief prentenboek verschenen over water. Suzan Boshouwers schreef het voor de Willewete-serie en Barbara van Rheenen tekende er prachtige illustraties bij. Lees dit boek als je nieuwsgierig bent naar zeeën, drinkwater, ijs en rivieren!

Wil je alles weten over water? In dit boek lees je meer over hoe belangrijk water voor ons is en hoe je water kunt gebruiken. Je komt ook te weten hoe water eruit kan zien, hoe dieren omgaan met water en hoe water over de wereld reist.

Je vindt in dit boek ook een leuke doe-tip, een versje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

De Willewete-serie bestaat uit informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder.

Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Titel: Water
Serie: Willewete
Auteur: Suzan Boshouwers
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044826616
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:De Grieken – Suzan Boshouwers
Lees ook:Zo werkt mijn lichaam – Pierre Winters
Lees ook:Aardbevingen – Pimm van Hest
Lees ook:Spelen in de wereld – Reina Ollivier
Lees ook:De post – Netty van Kaathoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>