Het derde boek der dromen (Silber 3) – Kerstin Gier

Het slotdeel van de Silber-trilogie van Kerstin Gier is verschenen: Het derde boek der dromen. Het eerste succesvolle deel is inmiddels in een nieuw en goedkoper jasje verschenen.

Liv Silber heeft drie problemen. Eén: ze heeft gelogen tegen Henry. Twee: haar droomavonturen worden steeds gevaarlijker. Arthur heeft de geheimen van de droomwereld ontrafeld en kan daarmee onherstelbare schade aanrichten. Hij móét tegengehouden worden.

Drie: Livs moeder en Graysons vader willen in de zomer trouwen. En Moker, de boze grootmoeder van Grayson, heeft over de bruiloft uiteraard allerlei ideeën, die nogal verschillen van die van de bruid. Liv moet alles op alles zetten om deze dreigende catastrofes tegen te houden…

Kerstin Gier schreef als kind al schoolschriften vol verhalen, maar haar eerste roman verscheen desondanks pas op haar dertigste. Ze heeft met haar humoristische schrijfstijl en romantische verhalen een grote fanschare opgebouwd. Silber is haar nieuwste trilogie voor Young Adults.

Titel: Het derde boek der dromen
Serie en deel: Silber 3
Auteur: Kerstin Gier
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020679199
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Nieuwe edities Silber-serie van Kerstin Gier
Lees ook:Het eerste boek der dromen (Silber 1) – Kerstin Gier
Lees ook:Bezoek uit de oertijd (De liegebeesten 1) – Dirk Nielandt
Lees ook:Verbannen (Warrior Cats: De macht van drie 3) – Erin Hunter
Lees ook:Op zoek in de wereld – Kerstin Zabransky

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>